AFLYSNING

På grund af varmen er vi desværre nødt til at aflyse vores populære aktivitet Fiskenes Hemmelige Liv.

Vi nyder det varme vejr i fulde drag, men det gør vores ørreder desværre ikke. Deres bassin bliver for varmt, og for at de ikke skal få hedeslag, er de blevet flyttet til køligere omgivelser. Vi er derfor nødt til at aflyse aktiviteten Fiskenes Hemmelige Liv. Til gengæld kan I stadig boltre jer i Limfjorden, når i prøver at være fisker for en dag, tager på snorkelsafari, er til historisk fiskedag, tager på fossiljagt eller besøger bådebyggerens værksted. Og så er der selvfølgelig stadig mulighed for at komme på sejlads på Frederik VII's Kanal med GREVINDE DANNER eller på egen hånd i en af museets robåde. 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere