Aktiviteter

Mest for børn

Sommer på Limfjordsmuseet

Mad Med Minder, Limfjordsmuseet, Fangst, Historisk madlavning

Hele sommeren summer det af aktivitet på Limfjordsmuseet. Du kan blive fisker for en dag, du kan komme på snorkelsafari, du kan undersøge fiskenes mærkelige krop, besøge sælernes hemmelige verden og meget, meget mere. Kom ud i det danske sommervejr og oplev Limfjordsmuseets spændende sommertilbud, der aktiverer alle sanser.

Læs mere ...

Muslinger og akvarier i Oplevelsescentret

Indenfor i Limfjordsmuseets Oplevelsescenter kan børn og barnlige sjæle få lov at stikke fingrene ned i bassinerne og hilse på en krabbe og en fladfisk, eller udfolde kreativiteten og bygge en muslingskulptur.  

Læs mere ...

Legeplads

legeplads ved Limfjordsmuseet

På legepladsen ved Limfjordsmuseet kan børn udfolde sig fuldstændigt og lege alt lige fra pirater på et skib til piloter og faldskærmsudspringere i en svævebane - og endda fisk i et net.

Læs mere ...

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere