Aktiviteter

Muslinger og akvarier i Oplevelsescentret

Indenfor i Limfjordsmuseets Oplevelsescenter kan børn og barnlige sjæle få lov at stikke fingrene ned i bassinerne og hilse på en krabbe og en fladfisk, eller udfolde kreativiteten og bygge en muslingskulptur.  

At dyppe fingeren i bassinerne med krabber kan være lidt af en udfordring, men det er sjovt og helt ufarligt. Er det dog hellere fantasien, som skal udfordres, står der altid muslinger og lim klar til at blive forvandlet til muslingekunst.

 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere