Aktiviteter

Muslingefestival

Muslingefestival

Kunst, natur, musik og gastronomi er omdrejningspunktet for Muslingefestivalen, der løber af stablen 7.- 9. juli 2017.

Weekenden 7.-9. juli 2017 byder på et væld af oplevelser for hele familien. Fredag aften er der Spis-musling-aften, hvor der traditionen tro tilberedes 1 ton Limfjordsmuslinger fra Vilsund Blue. Disse sælges for sølle 20,- men så kan du også spise alle de muslinger, du kan, indtil gryderne er tomme.

Gastronomi og kunst går hånd i hånd i Muslingebyen. Havnen vil derfor summe af liv, når de lokale kunstnere åbner udstillingerne, og de opstillede boder bugne af blandt andet kunsthåndværker og fødevarer fra lokale producenter.

Gå ikke glip af nogle af weekendens arrangementer - bliv og sov. Se overnatningsteder i Løgstør her.

Se årets program på Muslingebyens hjemmeside.

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere