Limfjordsmuseet kvalitetsvurderet

limfjordsmuseet, Frederik den VII's Kanal, skoletjeneste

Den 2. juni var Limfjordsmuseet til museums-eksamen, da Kulturstyrelsen kom på besøg for at foretage en kvalitetsvurdering. Vi har nu fået resultatet og kan glæde os over, at vi har bestået.

Alle statsanerkendte museer i Danmark skal med jævne mellemrum igennem Kulturstyrelsens kvalitetsvurdering. Det er Kulturstyrelsens måde at kontrollere, om museerne lever op til museumsloven og de andre mål og standarder, der er sat for museernes virke.

Museernes samlede virke kan vurderes til en af følgende "karakterer":

  • Meget tilfredsstillende
  • Tilfredsstillende
  • Ikke helt tilfredsstillende
  • Ikke tilfredsstillende

Limfjordsmuseet fik vurderingen "Tilfredsstillende", og kan derfor glæde sig over at have fået blåstemplet det arbejde, vi dagligt gør for at indsamle, bevare, registrere, formidle og forske i Limfjordens kulturarv. 

Se kvalitetsvurderingen her: Limfjordsmuseet Kval vur. Final.pdf

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere