Børneforestilling: Metamorfose

Limfjordsmuseet, Krible Krable, Under overfladen, Muslingebyen, Løgstør, Limfjorden, Metamorfose, børneforestilling

Den 25. maj kan du tage med på en pulserende musikalsk eventyrrejse, som udspiller sig nede i græsset mellem smådyrene. Det kribler og krabler under vores fødder, når Limfjordsmuseet er vært for børneforestillingen "Metamorfose", der vækker sanserne og tager os med helt ned i krible krable verdenen.

Hvordan føles det at være et æg? Hvad oplever en larve? Hvordan er det mon at få vinger? Både børn og voksne spiller, synger og gynger sig ind i en magisk verden, hvor små dyr forvandler sig ... men hvem mon er inde i ægget?

"Metamorfose" er en musikforestilling for de 4 - 8 årige, hvor publikum spiller og synger med.

Forestillingen er en del af Krible Krable-ugerne på Limfjordsmuseet og alle - børn og voksne - er velkomne. Det koster 50 kr. pr. barn. Det er gratis for forældre og bedsteforældre at deltage.

Den 25. maj kl. 11 i Det Maritime Oplevelsescenter.  

Bestil billetter på tlf. 98671805 eller Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! 

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere