Efterårsferie med uhygge, drager og østers

Limfjordsmuseet; efterårsferie; Limfjorden; drageflyvning; østers; østerssmagning; østerssafari

Efterårsferien på Limfjordsmuseet står i uhyggens, dragernes og østers'ens tegn. Der er noget for alle sanser, når Limfjordsmuseet inviterer indenfor - og uden for - til spændende og velsmagende aktiviteter i uge 42. 

For hele familien

Dragebygning

Mange skibe bruger vind til fremdrift og i efterårsferien skal vi lege med vinden. Hele dagen kan man lave sin helt egen drage, som man kan flyve med over Frederik d. VII´s kanal eller stranden.

Hver dag kl. 10 - 17 i det Maritime Oplevelsescenter

Fællesflyvning på stranden kl 15

 

Krible krable

I efterårsferien er der stadig liv i græsset omkring Frederik d. VII og på standen. Du kan låne et krible krable sæt og gå på opdagelse i den magiske verden under vores fødder

Kan lånes hver dag kl. 10 - 17 i kiosken i det Maritime Oplevelsescenter

 

Halloween-eventyr om Limfjorden

I efterårshyggen er det tid til historier. Kravl sammen med naturvejlederen ind i Historiehulen og høre de fantasiske historier igennem tusind år ved Limfjorden. Men pas på! Det bliver lidt uhyggeligt.

Hver dag kl. 11 i det Maritime Oplevelsescenter, Historiehulen

  

For de voksne

Østers-event

Mandag den 16. oktober sætter vi fokus på østers. Her får du mulighed for at se og smage den eksklusive råvare i 3 forskellige varianter. Der er bål, hygge og hvidvin til.

Det Maritim Oplevelsescenter kl. 12 - 16


Østerssafari

Torsdag den 19. oktober kl.  16 vil Naturvejlederen tag alle interesserede med ud på en østerssafari ved Ertebølle. Her er der mulighed for selv at plukke østers og tage dem med hjem til en lækker middag.   

Pris:  100 kr. pr. pers. (vi tager MobilePay) 

Mødested: Ertebølle strand parkering    
Tilmelding på 98671805

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere