Farvel til naturvejleder

Limfjordsmuseet, Løgstør, naturvejleder, biolog,

Fredag den 19. december er 5 års arbejde på Limfjordsmuseet slut for naturvejleder Thomas Johansen, der rykker teltpælene op og drager østpå. I den anledning afholder Limfjordsmuseet en afskedsreception fra kl. 14 - 16 i museets baghus. Alle er velkomne.

Efter fire års formidabelt virke ved Limfjorden, mister Limfjordsmuseet et populært og kendt ansigt.  Thomas Johansen, der bl.a. har haft det praktiske og udøvende ansvar for Limfjordsmuseets naturvejledning og skoletjeneste, har sagt op og tiltræder i januar et job i det sjællandske.

Udover at man de sidste fem år har kunnet møde Thomas Johansen på Limfjordsmuseet, så har tusindvis af nordjyder og turister gennem de sidste fem år mødt den folkekære naturvejleder ved en lang række eksterne formidlingsforløb på havne, feriecentre, campingpladser, storcentre, events, festivaler og uddannelsesinstitutioner m.v.

På museet vil vi gerne sige farvel og god vind til Thomas ved en reception i museets baghus, fredag den 19. december kl. 14 - 16. Alle er velkomne.

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

The Pilot Boat Ready for Launching

After an extensive restoration in four years, Løgstør's old pilot boat from 1929 is once again ready to sail the Limfjord.

Read more