School Service

Limfjordmuseet's school service offers everybody a good experience with the fjord in focus. We have a practice and experience-oriented approach to communication, with emphasis on students being involved and committed. Activities are focused on the Limfjord's natural and cultural history, and the goal is to give students an insight into the interaction between people and nature by the Limfjord throughout history. This school service offers an alternative and informal learning environment with a high level of professionalism, and we adjust our teaching according to each team's academic level and age. All courses are also adapted to the Common School, and relate to the subjects of Biology, Science / Technology, History, and Cooking. For more information call: +45 9867 1805.

Børnehaver

Børnehaver

boernehave

Limfjordsoplevelser er et tilbud til alle børnehaver og en mulighed for en spændende oplevelse på Limfjordsmuseet. Vi fisker i kanalen, sejler en tur og fodrer museets fisk. Det er sjov for alle sanser og en god måde at opleve Limfjorden på. Nedenfor ses de tilbud, vi har til børnhaverne. Har I lyst til noget helt andet, så ringe endelig, så finder vi det helt rigtige forløb til jer. 

Limfjordsoplevelser...

Fjordens frugter i børnehøjde

Limfjorden under overfladen

Fjorden i børnehaven

Indskoling

Indskoling

Limfjordens-levende-dyr

Limfjorden under overfladen for indskoling er en sjov og lærerig dag ved Limfjorden. Vi dykker under overfladen og møder fjordens dyr og planter, og sejler en tur på kanalen.

Limfjorden under overfladen...

Fjorden på skolen

Fiskeriets børn

Frederik VII's Kanal anno 1870

Sejltur på Frederik VII's Kanal

Fra fjord til bord

Mellemtrin

Mellemtrin

Limfjordens levende dyr

For mellemtrin kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Dyreliv og Fra fjord til bord. Det er enten en mulighed for at "dykke" under overfladen og høre om Limfjordens hemmeligheder eller en chance for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjorden under overfladen...

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Udskoling

Udskoling

inga610x320

For udskolingen kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Fiskeri & Søfart og Fra Fjord til Bord. Det er enten en mulighed for at blive introduceret for Limfjordens  historie, flora og fauna med seljtur og fiskeredskaber eller en mulighed for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjordens Søfart og Fiskeri...

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Ungdomsuddannelser

Ungdomsuddannelser

Fra-fjord-til-bord

Til ungdomsuddannelser kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Fiskeri & Søfart og Fra Fjord til Bord. Det er enten en mulighed for at blive introduceret for Limfjordens  historie, flora og fauna med seljtur og fiskeredskaber eller en chance for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjordens Søfart og Fiskeri..

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Ud af huset

Få Limfjorden på besøg

Udafhusetstor

Limfjorden er en fantastisk ramme for formidling om den verden, vi har lige under overfladen. Der er lagt op til en masse sjov og læring, hvor eleverne har mulighed for at få fjorden "op under neglene".

Men desværre er det ikke altid, at dette kan lade sig gøre rent praktisk, og derfor tilbyder Limfjordsmuseets skoletjeneste at besøge jeres skole, børnehave, ungdomsuddannelse eller en lokalitet efter jeres valg. Mulighederne er mange, men fokus vil som altid være på kulturhistorien, naturen, flora og fauna og det dejlige miljø Limfjorden gemmer på.

Ring og hør nærmere om mulighederne for at i kan få Limfjordsmuseets skoletjeneste på besøg på tlf.: 98 67 18 05 eller skriv til Andreas Lynnerup, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Praktiske oplysninger

Periode: Maj, juni august, september
Niveau: Fra børnehaver til ungdomsuddannelser.
Mødested:

Limfjordsmuseet
Kanalvej 40
9670 Løgstør

Bestilling: 98 67 18 05 eller
tp@limfjordsmuseet.dk 
Kontaktperson: Tine Pedersen 
 
Deltagelse i forløbene er på eget ansvar, men museet udlåner redningsveste til alle.
Børnene skal være iført redningsvest, når vi færdes ved vandet.
Museet opfylder de gældende regler for sejlads med børn og unge.
Forløbet tilrettelægges, så der er plads til pauser, madpakker og hvad der ellers skal til, for at det bliver en god dag.
Forløbene foregår ude, så husk varmt og praktisk tøj.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

The Pilot Boat Ready for Launching

After an extensive restoration in four years, Løgstør's old pilot boat from 1929 is once again ready to sail the Limfjord.

Read more