Oplevelser

Limfjordsmuseet byder på en bred vifte af oplevelser, som alle tager sit udspring i fjorden og alle dens glæder.

Udstillinger

Udstillinger

Udstilling top cat

Limfjordsmuseet kan blandt mange andre ting byde på to forskellige udstillinger - den permanente udstilling i museets Oplevelsescenter, hvor blandt andet fjordens gamle farttøjer er udstillet og børnen kan klappe en fladfisk i rørebassinerne og særudstillingen, der hvert år byder på en ny og spændende udstilling i Kanalfogedens bolig.

Læs mere her...

Både og bådbyggeriet

Både og bådbyggeriet

Baadbyggeri top cat

En af Limfjordsmuseets mest levende og spændende afdelinger er museets historiske bådebyggeri. Her restaurerer vores stab af dygtige håndværkere fartøjer fra Limfjorden, lige som de vedligeholder museets stadig større samling af fjordfartøjer.

Læs mere om værkstedet og bådene her ...

Kulturmiljøet

Kulturmiljøet

kulturmiljoe web

Området omkring Limfjordsmuseet er en oplevelse i sig selv og Frederik den VII's Kanal må siges at være museets største museumsgenstand. Oplev også den godt 25 tons tunge Drejebro fra 1861.

Læs mere..

 

Shantykoret

Shantykoret

Shantykoret top cat

Før maskinkraftens tid sejlede de store sejlskibe på verdenshavene. Arbejdet med sejlads og vedligeholdelse af disse skibe var oftest hårdt og slidsomt for dets besætning og her kom "shantyerne" ind i billedet.

Læs mere ...

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere