Både og Bådbyggeri

Kågene

Limfjordsmuseets bedste museumsgenstand er fra 1861. Den er 3 meter dyb og 4,4 kilometer lang, og den er bygget af 400 mand, over en periode på knapt 5 år. ”Genstanden” er naturligvis den unikke Frederik den VII’s Kanal - 1800-tallets svar på Storebæltsbroen. Limfjordsmuseet tilbyder nu en helt unik oplevelse, hvor man på egen hånd ror ud i historien.

Limfjordsmuseet udlåner nu nogle smukke Limfjordskåge til unikke oplevelser på egen hånd op ad Frederik den VII's Kanal. Udlåningsperioden er 15/6 -31/8, men kan dog også finde sted på andre tidspunkter efter aftale.

Bådene er nøjagtige kopier af en Limfjordskåg, der er at finde på Limfjordsmuseet. Der er plads til 5 personer pr. båd og der er mulighed for at ro helt ud til kanalbetjenthuset i Lendrup, hvor man kan indtage sin medbragte mad. Men bliver man træt eller sulten kan man jo også holde et hvil og tage en badetur i Limfjorden, der hele tiden er klods op ad kanalen.

Limfjordsmuseet tilbyder også at levere lækre frokostkurve til turen. De kulinariske kanaloplevelser skal dog i givet fald bestilles dagen før.

(se menukort her)

OBS: Det er gratis at låne kågene, når entreen er betalt.

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere