Permanent udstilling

Udstilling top cat

I museets flotte akvarier kan man se, hvordan fjorden har ændret sig gennem tiden. Hvilke fisk levede der i brakvandsfjorden før 1825, og hvad skete der, da Vesterhavet brød ind i fjorden ved Agger. Den permanente udstilling i Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter har fokus på søfart og fiskeri, men omhandler også færgefart, strandjagt, stormfloder og bådebyggeri.

Læs mere ...

Særudstilling

havnen saerudstilling

Havnen er ikke der, hvor byen slutter - men der, hvor verden begynder. Limfjordsmuseets særudstilling 2013 fortæller i ord, billeder og museumsgenstande historien om Løgstør Havn. Historien om Løgstør Havn er historien om færgeri, handel, søfart, fiskeri, fritid og arbejde - alt sammen lokaliseret på et udsat sted, der gennem tiden har været udsat for naturens rasen.

Udstillingen kan opleves i Kanalfogedens bolig, men som noget nyt kan den også opleves digitalt. Limfjordsmuseet inviterer nemlig alle til at bidrage til udstillingen.

Se mere her

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere