Permanent udstilling

Udstilling top cat

I museets flotte akvarier kan man se, hvordan fjorden har ændret sig gennem tiden. Hvilke fisk levede der i brakvandsfjorden før 1825, og hvad skete der, da Vesterhavet brød ind i fjorden ved Agger. Den permanente udstilling i Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter har fokus på søfart og fiskeri, men omhandler også færgefart, strandjagt, stormfloder og bådebyggeri.

I de i alt 19 akvarier kan man opleve et væld af fjordens fisk, krabber, hummer og muslinger, og i det store rørebassin kan børn og barnlige sjæle få lov til at klappe en krabbe eller kæle en fladfisk.

De udstillede genstande rummer en mængde spændende historier om folk og skæbner igennem Limfjordens historie. Se og hør museumsdirektør Anders Bloksgaard fortælle den spændende historie bag en af genstandene i udstillingen i progammet "Guld fra Gemmerne" her.

oplevelsescenter 

Om sommeren fortæller biologer om fisk og skaldyr, og man kan selv være med til at dissekere en fisk eller kønsbestemme en krabbe.

Her er der leg og læring for alle aldersgrupper.

oplevelsescenter guide

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere