Mad Med Minder

Von 19.07.15 11:00 bis 19.07.15 15:00
Veröffentlicht von Limfjordsmuseet

Ingen mad smager så godt, som den man selv fanger! Hele sommeren igennem kan store som små børn selv prøve kræfter med at fange og tilberede fjordens udbud af lækkerier, når Limfjordens biologer præsenterer Mad Med Minder.

Kom ud i det danske sommervejr og oplev Limfjordsmuseets spændende aktivitet. Under kyndig vejledning og med fantasien i hånden kan du komme med Limfjordsmuseets biologer en tur ud i den blanke fjord for at redde dagens fangst. Iført waders, våddragt, fiskenet, krabbefangere og spande er alt på plads til at gå på opdagelse på fjordens livlige havbund. Vel tilbage i land forvandles fangsten til lækre, velsmagende og sunde retter hele familien kan nyde.

Det er gratis for børn at deltage. For voksne er deltagelse gratis når entré er betalt.


Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere