Guidede Sejlture på Frederik den VII's Kanal - Limfjordsfortællinger

Von 27.06.17 11:00 bis 27.06.17 13:00
Veröffentlicht von Limfjordsmuseet
98671805

Limfjordsmuseet byder på flere oplevelser på Frederik d. VII’s Kanal

Hver tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 11 og 14 fra den 5. juli til den 21. august kan I komme med Limfjordsmuseets turbåd GREVINDE DANNER på guidede sejlture på den 4.4 kilometer lange museumsgenstand, Frederik d. VII’s Kanal. Det er en god ide at booke plads på tlf. 98 67 18 05.

I har også mulighed for at tage af sted på egen hånd og ved egne kræfter, for når entreen til museet er betalt, kan I gratis låne Limfjordsmuseets historiske robåde.

De guidede sejlture koster kr. 70,- inkl. entre til museet.

Udstillinger

Ud over de mange aktiviteter byder Limfjordsmuseets Maritime Oplevelsescenter på udstillinger om Limfjordens historie, eksempler på fjordens dyreliv i de nye akvarier og muligheden for at klappe en fladfisk i det store rørebassin. I den gamle Kanalbetjent Bolig kan I se årets særudstilling om Løgstør gennem 500 år, som er blevet til i anledningen af byens 500 års fødselsdag i 2016.


Wiederholungen

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

praktiske oplysninger skoletjeneste

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere