Für Schüler

Der Schuldienst des Museums arrangiert Aktivitäten für alle Schulen und Kindergärten. Die Kinder lernen durch aktives Teilnehmen über das Leben ins Wasser und über die Geschichte des Fjords. (Nur auf Dänisch).

Børnehaver

Børnehaver

boernehave

Limfjordsoplevelser er et tilbud til alle børnehaver og en mulighed for en spændende oplevelse på Limfjordsmuseet. Vi fisker i kanalen, sejler en tur og fodrer museets fisk. Det er sjov for alle sanser og en god måde at opleve Limfjorden på. Nedenfor ses de tilbud, vi har til børnhaverne. Har I lyst til noget helt andet, så ringe endelig, så finder vi det helt rigtige forløb til jer. 

Limfjordsoplevelser...

Fjordens frugter i børnehøjde

Limfjorden under overfladen

Fjorden i børnehaven

Indskoling

Indskoling

Limfjordens-levende-dyr

Limfjorden under overfladen for indskoling er en sjov og lærerig dag ved Limfjorden. Vi dykker under overfladen og møder fjordens dyr og planter, og sejler en tur på kanalen.

Limfjorden under overfladen...

Fjorden på skolen

Fiskeriets børn

Frederik VII's Kanal anno 1870

Sejltur på Frederik VII's Kanal

Fra fjord til bord

Mellemtrin

Mellemtrin

Limfjordens levende dyr

For mellemtrin kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Dyreliv og Fra fjord til bord. Det er enten en mulighed for at "dykke" under overfladen og høre om Limfjordens hemmeligheder eller en chance for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjorden under overfladen...

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Udskoling

Udskoling

inga610x320

For udskolingen kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Fiskeri & Søfart og Fra Fjord til Bord. Det er enten en mulighed for at blive introduceret for Limfjordens  historie, flora og fauna med seljtur og fiskeredskaber eller en mulighed for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjordens Søfart og Fiskeri...

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Ungdomsuddannelser

Ungdomsuddannelser

Fra-fjord-til-bord

Til ungdomsuddannelser kan Limfjordsmuseet tilbyde arrangementerne Limfjordens Fiskeri & Søfart og Fra Fjord til Bord. Det er enten en mulighed for at blive introduceret for Limfjordens  historie, flora og fauna med seljtur og fiskeredskaber eller en chance for at fange og tilberede sin egen mad.

Limfjordens Søfart og Fiskeri..

Fra Fjord til Bord...

Der var engang en fjord...

Ud af huset

Få Limfjorden på besøg

Udafhusetstor

Limfjorden er en fantastisk ramme for formidling om den verden, vi har lige under overfladen. Der er lagt op til en masse sjov og læring, hvor eleverne har mulighed for at få fjorden "op under neglene".

Men desværre er det ikke altid, at dette kan lade sig gøre rent praktisk, og derfor tilbyder Limfjordsmuseets skoletjeneste at besøge jeres skole, børnehave, ungdomsuddannelse eller en lokalitet efter jeres valg. Mulighederne er mange, men fokus vil som altid være på kulturhistorien, naturen, flora og fauna og det dejlige miljø Limfjorden gemmer på.

Ring og hør nærmere om mulighederne for at i kan få Limfjordsmuseets skoletjeneste på besøg på tlf.: 98 67 18 05 eller skriv til Andreas Lynnerup, Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Praktiske oplysninger

Periode: Maj, juni august, september
Niveau: Fra børnehaver til ungdomsuddannelser.
Mødested:

Limfjordsmuseet
Kanalvej 40
9670 Løgstør

Bestilling: 98 67 18 05 eller
tp@limfjordsmuseet.dk 
Kontaktperson: Tine Pedersen 
 
Deltagelse i forløbene er på eget ansvar, men museet udlåner redningsveste til alle.
Børnene skal være iført redningsvest, når vi færdes ved vandet.
Museet opfylder de gældende regler for sejlads med børn og unge.
Forløbet tilrettelægges, så der er plads til pauser, madpakker og hvad der ellers skal til, for at det bliver en god dag.
Forløbene foregår ude, så husk varmt og praktisk tøj.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Das Lotsenboot „Lodsen“

Nach 4 Jahren ist diesen Sommer (2013) grade das Lotsenboot „Lodsen“ restauriert werden und segelt jetzt wieder auf den Fjord. 

Weiterlesen...

Læs mere