Gratis guidet sejltur på Frederik den VII' Kanal

Gratis guidet sejltur på Frederik den VII' Kanal

Fra 06.08.13 19:00 indtil 06.08.13 20:30

Ved Kanalvejen 40, 9670 Løgstør, Danmark

Skrevet af Limfjordsmuseet

Kategorier: Arrangementer

Hits: 875

Stem:

Limfjordsmuseet arrangerer i samarbejde med Kulturarvstjenesten Vesthimmerland en guidet tur på Frederik den VII’s Kanal – et af Nordjyllands syv vidundere, OG et af ”Ti steder med sjæl” i Vesthimmerlands Kommune. Kanalen, som blev gravet ud ved håndkraft i 1856 – 1861, skulle lede skibstrafikken uden om de farlige Løgstør Grunde, og var et ingeniørmæssigt mesterstykke. Men historien om kanalen er også historien om 400 tyske gæstearbejdere, arbejderopstande og meget andet. Per Hansen fortæller historien om kanalens tilblivelse.

Mødested er Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri, Kanalvejen 39, 9670 Løgstør, tirsdag den 6. august 2013 kl. 19.00. Det er gratis at deltage. Max 28 personer. Der kan ikke reserveres plads.  


Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere