Maritim Festival

Maritim Festival

Den 05.09.14

Ved Torvegade 15, 9670 Løgstør, Danmark

Skrevet af Limfjordsmuseet

Limfjordsmuseet er den lokale arrangør af Danmarks største særudstilling, når Nordens største træskibsregatta, Limfjorden Rundt, traditionen tro starter i Løgstør med mere end 60 deltagende træskibe. Gastronomi, musik og sømandsstemning går op i en højere enhed i tre festlige dage i september.

I dagene op til træskibssejladsen arrangerer Limfjordsmuseet Maritim Festival. Her bydes der på sejlads med mindre nordiske brugsfartøjer og andre maritime oplevelser. Kom og oplev, når de små hurtige fartøjer indtager fjorden til en drabelig dyst lørdag og søndag.

Mandag kan de mange store træskibe ses i Løgstør Havn før de tirsdag morgen sejler afsted.


Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere