Skoletjenesten

Marifus

Marifus

MARIFUS er en satsning på samarbejde mellem turisme og kulturinstitutioner i fire attraktive områder, der alle er præget af vand: Limfjorden, Vendsyssels Kattegatkyst samt Trollhätte kanal og Vänern i Sverige.

Gennem historien har disse farvande udgjort vigtige vandveje, og der findes en rig kulturarv, der både er værd at bevare og udvikle. Attraktionskraften er stor, men der eksisterer også et stort potentiale for at udvikle oplevelser og aktiviteter for de besøgende. 

Den overordnede målsætning for MARIFUS er at fremme en holdbar økonomisk vækst i disse områder gennem at samarbejde om at tilbyde flere aktiviteter og oplevelser, bedre service samt en tydeligere profilering mod turister og besøgende. Læs mere om MARIFUS her.

Inden for MARIFUS-projektet ønsker Limfjordsmuseet bl.a. at forberede en åbning af Frederik den VII's Kanal og arbejde for at skabe større synlighed og tiltrække turister til hele Limfjordsområdet.Projektet har et samlet budget på ca. kr. 23 millioner. Heraf tegner de danske partnere for knap halvdelen. Se en præsentation af projektet på TV2 Nord her. Indslaget starter ved ca. 02:56.

Share

Løgstør Købstads Vægterlaug

vaegtere sidebar a

Sommeren igennem kan du komme på en spændende tur rundt i Løgstørs gamle gader med Løgstør Købstads Vægterlaug . Læs mere her

Sommeraktiviteter på Limfjordsmuseet

sommerpaaLIM sidebarA

På Limfjordsmuseet sker der noget hver dag hele sommere. Få selv våde fingre og kom helt ned under Limfjordens overflade. Læs mere her.

Praktiske oplysninger

Periode: Maj, juni august, september
Niveau: Fra børnehaver til ungdomsuddannelser.
Mødested:

Limfjordsmuseet
Kanalvej 40
9670 Løgstør

Bestilling: 98 67 18 05 eller
tp@limfjordsmuseet.dk 
Kontaktperson: Tine Pedersen 
 
Deltagelse i forløbene er på eget ansvar, men museet udlåner redningsveste til alle.
Børnene skal være iført redningsvest, når vi færdes ved vandet.
Museet opfylder de gældende regler for sejlads med børn og unge.
Forløbet tilrettelægges, så der er plads til pauser, madpakker og hvad der ellers skal til, for at det bliver en god dag.
Forløbene foregår ude, så husk varmt og praktisk tøj.

Skoletjeneste

Skoletjeneste sidebara

På Limfjordsmuseet tilbyder vi spændende og faglig formidling til børn og unge i daginstitutioner, skoler og på ungdomsuddannelser. Læs mere her

Følg restaureringen af KIRSTINE

Limfjordsmuseets Historiske Bådebyggeri har siden 2013 arbejdet med at restaurere det gamle Limfjordsfartøj KIRSTINE. Følg arbejdet med fartøjet her.

Læs mere